To dagers fotballfest.

Postet av Drevja IL - Fotball den 24. Aug 2014


Bilder. To dager med fotballkamper er tilbakelagt på Granmoen stadion. Det har fortonet seg som en todagers fotballfest med strålende vær og aktive barn. I overkant av 130 kamper har blitt spilt på Hiascup lørdag og søndag. Lørdag er forbeholdt de eldste deltakerne, og søndag de yngste. 

Arrangmentet bærer preg av å være godt innarbeidet og planlagt. Parkering, kampoppsett, registrering, salg, søppelhåndtering osv. fungerte knirkefritt, med unntak av mobilbaserte betalingsterminaler. Der svikter både Telenor og Netcom desverre. 

Desto mer gledelig er det at så mange lag fra andre kommuner deltar på Hiascup. Det gjør det enda viktigere å lage et godt arrangement der alle trives.

Som alle andre små idrettslag er også Drevja avhengig av noen ildsjeler som trekker i tråder og gjør det lettere for andre å innvolvere seg. Drevja il har mange slike som nok fortjener mer ros en de ville hatt godt av.

Ros fortjener også de som stilte opp i helga for å dømme alle kampene. 

Da gjenstår egentlig bare å sette opp neste års komité. Neste års Hiascup blir minst like bra. Det er sikkert som banken. Da har i tillegg Telenor fått et år på å oppgradere mobildatanettet. Da har vi nok 5G i Drevja..minst.

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline