Fakkeltog for brødrene Tajik i Mosjøen.

Postet av Drevja IL - Fotball den 1. Des 2014F.v Sten Magne Hansen, Odd Eriksen, Per Drage, Tommy Gløsen, Einar Johnsen og Espen Isaksen gjør alt de kan for å unngå at brødrene Tajik blir sendt til Afghanistan.

Før helga ble det kjent at MIL-profilene Hamed og Hamid Tajik ble fengslet og blir sendt ut av landet. Reaksjonene har ikke latt vente på seg, og MIL har sammen med andre støttespillere tatt opp kampen på brødrenes vegne.

Brødrene Tajik fikk avslag på oppholdstillatelsen for andre gang i 2011, og MIL har aktivt jobbet med saken det siste halve året. Brødrene har afghanske foreldre, men har hele tiden hevdet at de er født og oppvokst i Iran der moren ennå bor. At de skal sendes til Afghanistan, et land de aldri har vært i eller kan språket til, er for Sten Magne Hansen helt uforståelig. Les artikkelen i Helgelendingen...

På tirsdag ettermiddag arrangerer MIL et fakkeltog i sentrum av Mosjøen til støtte for brødrene Tajik. Klubben håper flest mulig kan ta seg en pause i juleforberedelsene for å delta.

Alle i Drevja il oppfordres til å støtte opp om arrangementet "fakkeltog for Hamed og Hamid" tirsdag kl. 1800 fra Fru Haugans hotell.

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline