Trimkasser

Postet av Drevja IL den 22. Sep 2014


I disse dager skiftes bøkene i de 8 trimkassene som Drevja idrettslag har rundt omkring. Det er lette turer som passer perfekt for familier. De fleste kan tas på ettermiddager. 

Kart og info kan fås under kommunens hjemmeside, turkart. Alle som har vært innom alle postene i løpet av en sesong (sept til sept) får en påskjønnelse  av idrettslaget. Les mer om trimkasser i drevja her..
Drevja vant bronsefinalen.

Postet av Drevja IL den 24. Jun 2014

(Drevja- Rørvik 1-0) Drevja vant bronsefinalen mot Rørvik. Anne Kvandal ble matchvinner. Hun ble eneste målscorer i et sterkt Drevjalag som jobbet godt sammen om denne seieren. Laget sikret dermed en sterk tredjeplass i turneringen med mange gode lag som motstandereAnne Kvandal og Therese Pedersen i kamp med tre Rørvik-jenter.


Drevja Kom med to fulle busser med supportere som holdt trykket oppe gjennom hele kampen.Glade og stolte Drevja-jenterKippermocup: Drevjajentene tapte semifinalen på antall cornere.

Postet av Drevja IL den 22. Jun 2014

(Drevja- Olderskog 1-1) Drevja jenter 15 tapte semifinalen på antall cornere, etter å ha spilt 1-1 mot Olderskog ved full tid. Lagene spilte jevnt, men til slutt fikk Anne Kvandal prikket inn et mål ut i andre omgang. Ikke lenge etterpå fikk Olderskog straffespark og dermed sto de jevnt igjen.


Helgeland Sparebank besøkte Granmoen stadion

Postet av Drevja IL den 15. Jun 2014Til tross for at været viste seg frem fra sin gode side, var det få som tok turen til Granmoen stadion og familiedag. De som tok turen kunne kose seg med leker, god fotball, vafler og annet godt.
Helgeland Sparebanks utsendte inviterte til en artig konkurranse og delte ut premier til alle. I tillegg hadde de en spørrekonkurranse hvor tre vinnere vant en flott sykkelsekk hver.
Samtidig spilte Drevja ILs lillegutter 13 og jenter 14 hjemmekamper mot Brønnøysund. Ute på banen var det høy temperatur og flott innsats!Klubbavtale

Postet av Drevja IL den 13. Jun 2014
Drevja il har Forhandlet frem ny avtale Med Intersport Mosjøen. Avtalen gjelder for alle medlemmer i klubben. Den gir en del prosentvise rabatter ved kjøp av sykkel, fotball og skiutstyr. Avtalen Innholder en del rabattbetingelser, som blant annet kjøp av noe skiutstyr innen 1. oktober, og kjøp på klubbkvelder. Detaljert informasjon om rabattordningen kan fås ved henvendelse til styret i Drevja il eller Intersport.Familiedag

Postet av Drevja IL den 9. Jun 2014

Hias cup 2014

Postet av Drevja IL den 22. Mai 2014
Hias cup går av stabelen i slutten av august. Lørdag 22. er de eldste aldersgruppene i aksjon. De yngste har sine kamper på søndag.Det er mulighet for å kjøpe grillmat og kioskvarer m.m. Arrangør er idrettslaget i Drevja.
Ny popcornmaskin!

Postet av Drevja IL den 22. Mai 2014


Lederen i Drevja idrettslag, Sissel Aufles tror den nye popcorn maskinen blir  populær 
blant barn og voksne